June 23, 2024

Aviokoulu

Parisuhteen lyhyt kertaus

Luna ja Sunny Pariisissa

Kuuntele (Audio)

Kuuntele ja katsele (Video)

Heti kun valkoinen sorsa Luna ja keltainen kana Sunny astuivat ulos koneesta Charles de Gaullen lentokentällä, he tunsivat taikuuden ilmassa. Huolimatta yrityksistään sulautua ihmisturistien joukkoon, he eivät voineet olla houkuttelematta huomiota eloisilla höyhenillä ja kimaltelevilla silmillään. Heidän ensimmäinen matkansa ulkomaille: Luna ja Sunny Pariisissa.

Ilotulitus

Matkalla kaupungin keskustaan ​​he törmäsivät ryhmään katutaiteilijoita jongleeraamassa tulella ja pyörittelemässä lautasia. Luna, joka oli utelias ankka, vaelsi tutkimaan asiaa ja laukaisi vahingossa pienen ilotulituksen. Yleisö huokaisi hämmästyksestä, kun värikkäät kipinät räjähtelivät hänen ympärillään.

Sunny, joka oli hieman itsetietoinen ystävänsä äkillisestä taikuudesta, yritti puuttua asiaan käyttämällä kirkkaan keltaisia ​​höyheniä suojaamaan kipinöitä pois ihmisjoukosta. Hänen ponnistelunsa onnistuivat kuitenkin vain tekemään ilotulituksesta eloisamman ja kaoottisemman.

Katutaiteilijat ilahtuivat tapahtumien odottamattomasta käänteestä ja alkoivat sisällyttää Lunaa ja Sunnya toimintaansa. Ennen pitkää he esittivät maagisen spektaakkelin, jossa oli kelluvia kynttilöitä, levitoivaa leipää ja finaali, jossa Luna ja Sunny nousivat väkijoukon yläpuolelle hehkuvilla villakoirilla.

Esityksen jälkeen esiintyjät kutsuivat heidät joukkoonsa illalliselle viehättävään pieneen kahvilaan. Escargot- ja crème brûlée -lautasten äärellä Luna ja Sunny muistivat uusia ystäviään tarinoilla seikkailuistaan ​​muissa kaupungeissa ympäri maailmaa.

Eiffel Tower

Kun he lopettivat ateriansa, Sunny huomasi Eiffel-tornin tuikkivan kaukana. “Oi, mennään katsomaan!” hän huudahti. Luna nyökkäsi innostuneena, ja yhdessä he lähtivät kohti ikonista maamerkkiä.

Taikuutta ilmassa

Kun he lähestyivät tornia, Luna huomasi, että Seine-joki hehkui pehmeää, eteeristä valoa. Varoittamatta hän levitti siipensä ja nousi ilmaan nousten joen yläpuolelle ikään kuin näkymättömän voiman vetämänä. Sunny seurasi tiiviisti perässä, hänen keltaiset höyhenensä loistaen kuin majakka yössä.

Joenranta heräsi eloon musiikista ja naurusta, kun ihmisiä eri puolilta kaupunkia kokoontui katsomaan spektaakkelia. Luna ja Sunny lensivät väkijoukon yläpuolella, heidän höyhenensä hohtaen kuin tähdet, kun he tanssivat tuulessa.

Taidetta

Lopulta he palasivat vakaalle pohjalle uupuneena mutta innostuneena seikkailustaan. Palatessaan hotelliinsa he törmäsivät ryhmään katutaiteilijoita, jotka loivat massiivisen seinämaalauksen rakennuksen kylkeen. Luna alkoi epäröimättä lisätä omaa taikuuttaan taideteokseen, mikä sai värit pyörimään ja sekoittumaan odottamattomilla tavoilla.

Sunny liittyi mukaan ja loi höyhenillään monimutkaisia ​​kuvioita ja muotoja, jotka tuntuivat sykkivän elämää. Yhdessä he loivat upean mestariteoksen, jonka pariisilaiset muistaisivat vuosia: Luna ja Sunny Pariisissa.

Kun he asettuivat hotellihuoneeseensa sinä iltana, Luna kääntyi Sunnyn puoleen ilkikurinen välähdys silmissään. “Tiedätkö mitä meidän pitäisi tehdä huomenna?” hän kysyi.

Sunny kohotti kulmakarvojaan. “Mikä tuo on?”

“Meidän pitäisi käydä kuuluisassa Louvre-museossa”, Luna vastasi. “Kuulin, että heillä on uusi näyttely…keijun siivillä!”

Sunnyn silmät suurenivat innostuksesta. “Se kuulostaa juuri meidän kaltaiselta jutulta!”

Ja niin, toinen taikuuden, ihmeen ja ehkä kaaoksen päivä odotti Lunaa ja Sunnya valon kaupungissa.

In English