September 7, 2024

Aviokoulu

Parisuhteen lyhyt kertaus

Kuka on suurin

Maapallo. Liian pieni pelikenttä. Kuka on suurin ?

Motiivi Thomas Matthew Crooksin päätökseen ampua Trump ei näytä liittyvän suoraan Trumpiin itseensä tai mihinkään erityiseen poliittiseen tai henkilökohtaiseen kostoon häntä vastaan. Pikemminkin näyttää siltä, ​​​​että Crooks oli henkisesti epävakaa henkilö, joka etsi huomiota ja mainetta kohdistamalla uhkaa korkean profiilin hahmoihin yrittääkseen jättää jälkensä historiaan. Yksinkertaisesti, kuka on suurin.

Crooksin kohteiden valinta, mukaan lukien Trump, Joe Biden ja muut tunnetut henkilöt ympäri maailmaa, viittaa siihen, että hänen toimintaansa ohjasi enemmän halu saada kuuluisuutta ja tunnustusta kuin mikään erityinen viha tai vihamielisyys häntä kohtaan. Hänen halunsa tulla muistetuksi historiassa vaikutusvaltaisena hahmona viittaa syvään tunnustamisen ja validoinnin tarpeeseen, joka on saattanut puuttua hänen henkilökohtaisesta elämästään. Tätä tukee myös se tosiasia, että hän oli aktiivisesti etsinyt muita mahdollisia kohteita ennen kuin lopulta päätti ampua Trumpin. Ja sekin vain siksi, että Trump oli tulossa lähiseudulle.

On myös tärkeää tunnistaa Crooksin tekojen traagiset seuraukset ja vaikutukset, joita niillä on ollut ampumisen kohteeksi joutuneisiin. Se, että häntä pidetään nyt vaikutusvaltaisempana kuin Putinin kaltaiset maailmanjohtajat, korostaa joukkoampumisen häiritsevää luonnetta ja tapaa, jolla ne voivat vääristää yleistä käsitystä.

Tämän analyysin tarkoitus on osoittaa esiintulleiden tosiasioiden pohjalta, miten heikko yksilö voi horjuttaa koko maailman vallanjakoa. Herää kysymys, miksi sen annetaan tapahtua. Miksi johtopäätökset tehdään ennen minkäänlaisten tosiasioiden tietoa. Yksi syyllinen on media, joka ei voi odottaa, vaan uutiset ovat aluksi enimmäkseen arvelua, ei tapahtumien uutisointia. Kuka on suurin ?