May 29, 2024

Aviokoulu

Parisuhteen lyhyt kertaus

Valehtelun maailmanmestarit

provocation

Politiikka on aina enemmän tai vähemmän teatteria, mutta jokin raja sentään pitäisi olla valehtelulla. Euroopan turvallisuustilannetta on aina heikentänyt Venäjän olemassaolo, mutta viimeisen vuoden aikana kierrokset alkavat olla pahasti punaisella. Massiiviset joukkojen siirrot Ukrainan kolmelle sivulle ovat päivä päivältä kasvaneet. Sotaharjoitusten varjolla on helppoa selitellä, mutta todellisuudessa tilanne on näyttänyt sotaan valmistelulta jo pitkään. Valehtelun maailmanmestarit ovat liikkeellä.

Kaiken taustalle on kehitetty tarina, joka alkoi ensin Venäjän turvallisuusuhkaksi kokemana tilanteena. Naton laajentuminen olikin yhtäkkiä vaarallista Venäjälle. Venäjän johdon mielestä on helppo syöttää ihmisille tarinaa, jossa liki kolmenkymmenen maan puolustusvoimat alkaisivat kerätä hyökkäysjoukkoa valloittaakseen Venäjää tai edes palan siitä. Nato on kuitenkin perustettu vain siksi, että Venäjä, aiemmin Neuvostoliitto oli olemassa. Kaikkialla, mihin Venäjä iskee silmänsä, tarvitaan jokin vastavoima pitämään valloitushaluinen maa loitolla. Aina siinä ei ole onnistuttu. Venäjä on pystynyt aiheuttamaan häiriötä eri puolilla maailmaa.

Neuvostoliitto versio 2

Venäjä piirittää Ukrainaa ja on jo aiemmin miehittänyt Krimin niemimaan sekä aloittanut sodan Ukrainan itä-osissa. Nyt on aika tehdä suuremmat muutokset maailmanhistoriassa, Putin on ikääntymässä, maan taloudellinen tila on surkea, kaikki rahat on joko imuroitu omaan ja lähipiirin käyttöön tai sijoitettu armeijan nykyaikaistamiseen ja aseistuksen kasvattamiseen. Putin haluaa pönkittää asemaansa loppuiäkseen.

Valehtelun maailmanmestarit ovat todella hauska joukko, jos kysymyksessä ei olisi vakava asia. Kaikki kerrotut tapahtumat ovat hyvin todenmukaisia, mutta lauseisiin on muutettu Venäjän tilalle Ukraina. Sen sijaan, että Venäjällä ihmisille kerrottaisiin Venäjän valmistautuvan hyökkäykseen naapurimaata kohtaan, siellä kerrotaan Ukrainan keränneen 120 000 sotilasta hyökkäämään Venäjää vastaan. Suurin bullshit-uutistoimisto on Ria Novosti, mutta tietysti aineistoa tulee valtiojohtoisilta TV-kanavilta kaikissa muodoissaan. Jopa viihdeohjelmat valjastetaan tuon roskan levittämiseen.

Lännen tiedusteluissa annettiin päivämäärä 16.02.2022, jonka jälkeen Venäjä olisi valmis aloittamaan hyökkäyksen. Itse näkisin, että taustalla on Neuvostoliiton uusi tuleminen, kakkosversio. Sen aloituspäivämääräksi on lukittu maaginen päiväys 22.02.2022 kello 02.22. Se on mielipuolinen suunnitelma, joka tarvitsee mielipuoliset puitteet, myös päiväyksen suhteen.

16.02.2022 ei ollutkaan oikea päiväys.

False flag

False flag-toiminta on kiihtynyt Ukrainan separatistien alueilla, jossa venäläiset ovat suunnitelleet toinen toistaan älyttömämpien tapahtumien ketjun. Sen lisäksi, että on ruvettu ampumaan ahkerasti myös käyttäen raskaampia aseita. Päättivät räjäyttää paikallisen poliisipomon auton. Sen sijaan. että olisi tuhottu hänen oikea autonsa, siirrettiin rekisterilaatta ikivanhaan, neuvostoaikaiseen maasturiin. Tietysti räjäytys tehtiin keskellä katua, ettei kukaan loukkaannu.

Kuten yleensä, tämäkin tihutyö oli “osattu” etukäteen arvata ja alueen väestöä oli jo alettu evakuoimaan Venäjälle. Vakuudeksi halukkaille oli luvattu kaikille yli 100 euroa avustusta, joka on iso raha ihmisille, joiden kuukausipalkka voi olla muutamia kymppejä. Olihan kyseessä valehtelun maailmanmestarit, ei laadussa, mutta määrässä. Nyt on saavutettu ilmeisesti päätepiste, 21.02.2022 venäläiset räjäyttivät jonkin ikivanhan kaatumispisteessä olleen mökin autiolla seudulla ja ilmoittivat sen olleen rajavalvontarakennus.

“Rajavalvontarakennus”, jonka venäläiset väittävät ukrainan ampuneen tohjoksi.

Putinin uusi lemmikkipuudeli

Valko-Venäjän diktaattori on sellainen hyödyllinen hölmö Putinille, vaikka kehonkieli kertookin, että Putin ei arvosta tuota kaveria pätkän vertaa. Tuo hyödyllisyys näkyy siinä, että nyt Putinilla on äänitorvi, joka puhuu kaiken sellaisen ulos, jota Putin itse ei ilkeäisi esittää. Jokin raja uskottavuudellakin on. Tuo puudeli on jo esittänyt, että heillä on yhteinen armeija. Esityksessä on ollut jo Uzbekistanin kosiskelu heidän valtioliittoonsa. Uzbekistan on kieltäytynyt kunniasta ja ilmoittanut heillä olevan muita suunnitelmia. Ukraina on joka tapauksessa seuraava valtioliittoon liittyvä maa, vapaaehtoisesti tai pakotettuna, tätä mieltä on tämä Valko-Venäjän ainoan lihapadan äärellä viihtyvä mies. Käytännössä Valko-Venäjä on nyt pala uutta Neuvostoliittoa.

Valehtelun maailmanmestarit

Valehtelun maailmanmestarit jatkavat tarinan nopeuttamista. Muutama tunti autoräjähdyksen jälkeen tuli jo lausunnot, että sota tästä tulee. Tietysti, koska videot on tehty ainakin kaksi päivää aikaisemmin. Hassua, että Venäjällä ei pystytä rakentamaan edes laadukasta valhetta. Petos on helppo paljastaa, mutta silti sanotaan, että musta on valkoista. Putin avasi myös suunsa nopeasti ja ilmoitti, että tilanne tuolla alueella on huonontunut. Ikäänkuin se olisi ollut siitä kiinni. Koko tarina on rakennettu jo kauan sitten valmiiksi, diplomatia ei ollut edes vaihtoehto. Siitä on varmuutena täysin yliampuvat vaatimukset Naton vetäytymisestä yli 20 vuotta vanhoihin asetelmiin. Oli etukäteen selvää, ettei kukaan tule sellaisiin suostumaan, eikä se ollut edes Putinin tarkoituskaan. Sinänsä tarina on aivan tyypillinen venäjätyylinen valloitustarina, mutta se vain vaikuttaa hienolta ja nerokkaalta, koska ikäänkuin emme tiedä seuraavia siirtoja.

Finaali lähestyy

Odotellaan 22.02.2022 yötä. Olympialaiset ovat ohitse ja toivottavasti Venäjän jääkiekkojoukkue on jäänyt ilman kultamitalia. Ilmassa on Suomen osalta talvisodan tuntua, onneksi vain kaukalossa, toistaiseksi. Suomen kultamitalijoukkueen kotiinpaluu osuu ikävästi samalle hetkelle hyökkäyksen aloittamisen kanssa.

Loppunäytös ennen hyökkäystä

Tänään on käynnissä venäläinen teatteriesitys, jossa sinetöidään itäosien kohtalo. Kuin sattumalta koolle kutsuttu Venäjän turvallisuusneuvosto sai keskustella alueiden kohtalosta. Ja kohta saamme kuulla, mitä Putinin pelikirjassa lukee. Voi voi.